Graafsebaan 17 - 5248JR Rosmalen | Phone: (+31)073 720 09 94

Onze Werkplaats

Onze werkplaats is uit gerust met het juiste gereedschap, er gaat geen reparatie de deur uit alvorens deze perfect is. Van het perfect afstellen van de versnellingen tot aan het vervangen van een binnenband tot aan het geheel demonteren/monteren van de fiets.

Of u nu dagelijks met je fiets naar het werk moet of dat iedere seconde telt tijdens de koers, wij zorgen voor de topconditie van je fiets.

Komt de fiets niet bij ons vandaan, geen enkel probleem, wij monteren ieder merk, model fiets. Mountainbike, Racefiets, BMX, Stadsfietsen, Driewielers, etc.

Hieronder een overzicht van enkele mogelijkheden, uiteraard is maatwerk mogelijk.

- Grote beurt (Winterbeurt): €80,-
Tijdens een grote beurt demonteren wij de fiets geheel, ieder boutje gaat los (Het demonteren van de draai punten van een full-suspension frame niet mee gerekend, is uiteraard wel mogelijk). Na het met de hand schoonmaken van ieder onderdeel, worden de onderdelen vakkundig met nieuw vet gemonteerd.

- Kleine beurt: €29,95
Versnellingen afstellen, remmen afstellen, pedalen los en met nieuw vet gemonteerd, lagers en banden controle, alle boutjes worden gecontroleerd of deze nog juist vast zitten.

- Voor de zelf klussers:
Wij hebben altijd verschillend gereedschap van Birzman op voorraad, professioneel gereedschap voor scherpe prijzen. In onze werkplaats maken wij ook gebruik van het gereedschap van Birzman.

Voor meer informatie, een afspraak of een vraag is het mogelijk om ons te bellen, langs te komen in onze winkel of ons een e-mail sturen.
Graafsebaan 17, 5248JR, Rosmalen - (+31)073 720 09 94