Graafsebaan 17 - 5248JR Rosmalen | Phone: (+31)073 720 09 94
Naam: Niels Heemstra
Score:10
Recensie:Super shop! ten eerste 1 van de weinige of misschien wel enigste in nederland die Nukeproof fietsen verkoopt. Na wat vlot mail verkeer uiteindelijk een super deal kunnen bereiken voor 2 Dartmoor fietsen. Helaas niet door kunnen gaan omtrent budget van mijn vriend. Super advies en bereid om je te helpen zoeken naar de perfecte bike! Zeker een open en persoonlijke shop voor je nieuwe bike. Ik ga er zeker wat bestellen als ik wat nieuws nodig heb.

Naam: Mellaney Stelma
Score:10
Recensie:Heel goed geholpen door Martijn van Next Bike Parts. Mijn ergernissen bij mijn oude fiets verteld en op basis daarvan heeft hij een fiets uitgezocht die aan al mijn wensen voldoet: een sportiever model dan dat ik had, een belt drive waardoor ik geen onderhoud meer heb aan een ketting en daarnaast heeft hij goed advies gegeven over versnellingen en remmen. Na 2 dagen gebruik kan ik zeggen dat de fiets heerlijk bevalt! Martijn bedankt voor de goede service!

Naam: Roy David Westerhout
Score:9,3
Recensie:Iets meer dan een week geleden kwam ik bij NBP terecht omdat ik opzoek was naar een MTB. Ik had wat verschillende modellen gezien waaronder de Silverback Sola 3. Martijn heeft een Demo bike staan en kon al vrij snel bij hem terecht om een proefritje te maken. Omdat verschillende modellen had gezien wilde ik graag kijken wat het beste bij past. Ik werd goed ontvangen en kreeg veel uitleg en informatie over de Silverback Sola 3. Toen ik weer wegging, ging met een big smile, wat was die Silverback een geweldige fiets. Koningsdag is voorbij gegaan en ik heb eens goed nagedacht over de Silverback. Ik dacht bij mij zelf, waarom moet twijfelen, die fiets gaf mij z'n big smile waarom moet ik de andere merken nog testen.. de fiets voelde goed, NBP voelde vertrouwd, alles was gewoon goed. Ben dus terug gegaan en heb direct de Silverback besteld bij Martijn. Afgelopen woensdag is die fiets geleverd bij NBP en keurig afgesteld en wel aan mij afgeleverd. Ik kan niets anders zeggen "die big smile zit er nog steeds" wat een geweldige fiets. En... ik kan iedereen die opzoek is naar goed advies, bikes en Brabantse gezelligheid NBP aanraden, top zaak. Martijn heel erg bedankt

Naam: Frederik D
Score:10
Recensie:Fatbike besteld die in mijn maat (XL) nog niet direct leverbaar was vanaf de fabriek (dit was al duidelijk gemaakt bij het bestellen). Prima op de hoogte gehouden over de leverdatum en uiteindelijk toch nog snel geleverd.

Naam: Lucas
Score:10
Recensie:Echt een vakman die Martijn! De moderne ambachtelijke fietsenmaker, met veel persoonlijke aandacht. Ik heb sterk het vermoeden dat Leo Dekker bij een andere winkel is geweest, een eindje verderop......

Naam: Leo Dekker
Score:2
Recensie:Service is slecht en zeer slechte en veel te dure fietsen. De fietsen zijn van die zwabbel fietsen uit China. Geen keurmerk fietsen en kinderfietsen erg gevaarlijk en geen CE merk.

Naam: Eileen Commandeur
Score:10
Recensie:Super winkel! Eigenaar weet goed waar hij het over heeft, en heeft zelf een grote passie/hobby in het mountainbiken. Je voelt je er geen nummertje maar echt een klant

Naam: Patrick Hagen
Score:10
Recensie:Martijn is echt een fijne vent! Weet totaal waar hij over praat en komt altijd met de juiste ideeën. Winkel zelf gestyled door hem en daar kun je al aan zien dat het n perfectionist is in zijn vak Zowel zijn winkel als de internetwinkel!! Service ook subliem!! Martrijn bedankt voor je adviezen en je producten!!

Naam: Joër Garms
Score:10
Recensie:Ik ben al vrij lang klant bij NBP. Alle keren tot volle tevredenheid geholpen. Martijn, de eigenaar, denkt mee, zoekt oplossingen en weet alle ins en outs van fietsen. Dit is nog een zaak waar met de klant meegedacht wordt. Kan niet, bestaat niet. Ik raad NBP dan ook bij iedereen aan. Zoek je iets speciaals, heb je een reparatie, onderdelen of kleding nodig, ze hebben het allemaal. Ga zo door!

Naam: sander ariens
Score:10
Recensie:Echt een topzaak dit. Word er altijd netjes geholpen en ga eigenlijk nergens anders meer heen. Ook voor simpele dingen zoals een ketting spannen of wat dan ook zijn ze niet te beroerd om het even snel te fixen. En waar ik bij andere grotere fietsenwinkels bijna 40/50 euro moet betalen om een nieuwe binnenband te laten plaatsen doen ze het hier voor de helft! TopZaak!

Naam: Tom S
Score:10
Recensie:Geweldige service voor een kleine prijs. Bedankt Martijn!

Naam: Nicolay Je Weet Zelf
Score:10
Recensie:Het is echt een top winkel!!!! Medewerkers zijn ook kei gezellig. Maar het belangrijkste is het kiezen van een fiets. Ze helpen je daar echt goed mee. Echt een aanrader!!!!!

Naam: Rob van den Berg
Score:10
Recensie:Na overleg een grote service kit voor mijn Reba RL(T) besteld. Serienummer van de vork doorgegeven, betaling verstuurd en een dag later pakketje in ontvangst mogen nemen. Bij monteren nog een paar vraagjes en die netjes en snel beantwoord gekregen. Een echte fietsliefhebber die niet te beroerd is om dat extra stapje te maken om klanten tevreden te stellen.

Naam: Marco Hilgeman
Score:9,3
Recensie:Compacte en gezellige winkel met veel aanloop van lokale klanten. Maar ook als klant buiten de regio zoals ik kan je hier prima terecht; de winkel ligt eigenlijk pal aan de grotere uitvalswegen. Verder perfect geholpen met het kiezen van een bike, ondersteund met vakkundig en persoonlijk advies. Ik ben met de uiteindelijke keuze, een Polygon Siskiu 9 in 27,5" uitvoering, dan ook een zeer tevreden klant.

Naam: Chris Ter Horst
Score:8
Recensie:Leuke shop, goede service, betaling snel en gemakkelijk. Erg tevreden. En lekker gekoelde monster.

Naam: Colin Driver
Score:9,3
Recensie:Kleine winkel maar groots qua service en kennis. Uitstekend geholpen bij het uitzoeken van mijn mountainbike. Heel blij met mijn aankoop. Blijf hier zeker terug komen.

Naam: Gert-Jan Schellekens
Score:10
Recensie:Goede deskundige service en een prachtig winkeltje. Echt een aanrader!

Naam: Erik Verbruggen
Score:8,7
Recensie:Goede service, besteld van uit België, verkeerde kadermaat geleverd. Maar op een paar dagen opgelost. Ook kleine maar leuke shop

Naam: Bryan van Ostheim
Score:10
Recensie:Fantastische shop! Een knus maar gezellige winkel, met een zeer professionele uitstraling. Een echte aanrader als je goed advies wilt van een shop die jouw passie deelt. Snelheid, prima service en een goede prijs. Ga zo door!

Naam: Youri Weening
Score:10
Recensie:Kwartier geleden bestelling geplaatst en nu al verzonden! Supersnel!

Naam: Tom S
Score:10
Recensie:Geweldige klantenservice! Online bestellen en in de winkel afhalen is geen probleem. Daarbij dan ook nog advies op maat krijgen en zonder problemen kunnen veranderen naar een beter passend product. Zeer prettige ervaring!

Naam: Dennis Pels
Score:9,3
Recensie:10/10 service en indruk, prijzen 9/10, sommige dingen zijn wat duur maar "support your local bike shop" is iets waar ik me wel in kan vinden.

Naam: David van Huffelen
Score:9,3
Recensie:Dit bedrijf zet zich in om zijn consumenten een beleving te geven die door de reguliere markt als minderwaardig en niet winstgevend wordt aanschouwd. Hier voel ik mij gehoord en gewaardeerd.

Naam: Kai
Score:10
Recensie:Great shop with good prices and quick response to questions. Shipping to Germany was also very quick.

Naam: Rob de Vogel
Score:10
Recensie:Gewoon omdat hier de dingen vaak wel kunnen, die elders kennelijk onmogelijk zijn.

Write testimonial